ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Παραδόσεις:

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών είναι:

- Αθήνα - Θεσσαλονίκη → 1-3 εργάσιμες ημέρες

- Νησιωτικές - Ηπειρωτικές περιοχές → 3-5 εργάσιμες ημέρες

- Απομακρυσμένες – Δυσπρόσιτες περιοχές → 5+ εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τη δυσκολία παράδοσης στον κάθε προορισμό.

Οι παραδόσεις των παραγγελιών εκτελούνται Δευτέρα - Παρασκευή 9:00-17:00, ενώ το Σάββατο δεν γίνονται παραδόσεις.
Δεν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ώρας παράδοσης, καθώς αυτή καθορίζεται από τη συνεργαζόμενη μεταφορική, ανάλογα με τα δρομολόγια της.

Οι χρόνοι παράδοσης ισχύουν από την ημέρα που παραδίδεται η παραγγελία στην εταιρία Courier. Μόλις παραδώσουμε την παραγγελία σου στην εταιρία Courier θα λάβεις ενημερωτικό email, ώστε να γνωρίζεις πότε ακριβώς παραδόθηκε. Η εταιρία μας δεν ευθύνεται για καθυστέρηση της παράδοσης λόγω ανωτέρας βίας (όπως φυσικές καταστροφές, προβλήματα των προμηθευτών ή μεταφορών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις, απεργίες κ.ο.κ.). Οφείλουμε ωστόσο, να ενημερώσουμε τον καταναλωτή και να παραδώσουμε την παραγγελία εντός επιπλέον προθεσμίας.

Σημαντική Σημείωση:

Κατά την παράδοση του δέματός σου θα πρέπει να ελέγξεις την ακεραιότητά του πριν υπογράψεις το voucher παραλαβής της εταιρίας courier. Διαφορετικά δεν θα είναι εφικτή η αλλαγή του (με υπαιτιότητα δική μας) και η εταιρία μας δεν θα φέρει καμία ευθύνη.

Επιστροφές / αλλαγές:

Μπορείς να πραγματοποιήσεις επιστροφή-αλλαγή προϊόντος που αγόρασες, εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό αγοράς (απόδειξη ή τιμολόγιο), με δική σου επιβάρυνση εξόδων.

Η επιστροφή σου θα πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύεται από το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς που παρέλαβες μαζί με την παραγγελία σου. Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση (να μην έχουν ανοιχτεί, με τις εσωτερικές και εξωτερικές τους ετικέτες, συσκευασμένα στο κουτί που τα παρέλαβες) και οποιοδήποτε προωθητικό δώρο παρέλαβες με την παραγγελία σου θα πρέπει να εμπεριέχεται. Σε άλλη περίπτωση, δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η διαδικασία επιστροφής και να γίνει αποδεκτή. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται εντός 10 ημερολογιακών ημερών αφότου παραληφθεί το δέμα επιστροφής, με τον ίδιο τρόπο που ολοκληρώθηκε η αγορά του προϊόντος (πχ. εάν έχεις πληρώσει με πιστωτική κάρτα θα πιστωθεί στην κάρτα σου). Σε περίπτωση που η πληρωμή είχε πραγματοποιηθεί με αντικαταβολή ή με τραπεζική κατάθεση, θα πρέπει να μας αποστείλεις μέσω email έναν τραπεζικό λογαριασμό, στον οποίο επιθυμείς να γίνει η επιστροφή των χρημάτων, γνωστοποιώντας μας όνομα δικαιούχου, IBAN και τράπεζα που ανήκει ο λογαριασμός. Τα έξοδα μεταφοράς ή αντικαταβολής που ενδεχομένως πλήρωσες κατά την αρχική σου παραγγελία δεν επιστρέφονται. Εάν το νέο είδος είναι μεγαλύτερης αξίας από το είδος επιστροφής, θα πρέπει να μας εξοφλήσεις τη διαφορά με αντικαταβολή (+1,20€) ή με τραπεζική κατάθεση. Εάν το νέο είδος είναι μικρότερης αξίας, η διαφορά μπορεί είτε να επιστραφεί είτε να καλυφθεί με κάποιο ακόμα προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Λάθος εκτέλεση παραγγελίας: 

Σε περίπτωση που αποσταλεί λάθος προϊόν, γίνεται επιστροφή του προϊόντος και μπορείς να ζητήσεις είτε επιστροφή της αξίας του είτε εκ νέου αποστολή. Το προϊόν θα πρέπει να είναι σε άρτια κατάσταση, μέσα στη συσκευασία του και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις. Σε περίπτωση που από λάθος δεν αποσταλεί κάποιο προϊόν, θα αποστέλλεται μεμονωμένα ή θα επιστρέφεται το αντίτιμο της αξίας του εντός 10 ημερολογιακών ημερών. Στις περιπτώσεις λάθος εκτέλεσης παραγγελίας το κόστος δεν επιβαρύνει τον πελάτη αλλά την εταιρία μας.